Join The Community




Search

Saturday, May 7, 2011

(Video) Jonjo Shelvey Mantap Dlm Perlawanan Vs MU Reserves

www.tips-fb.com

(Video) Jonjo Shelvey Mantap Dlm Perlawanan Vs MU Reserves


Khamis malam di Anfield menyaksikan perlawanan antara LFC Reserves vs MU Reserves yg berkesudahan 2-2.

Gol -gol Liverpool dijaringkan oleh Joe Cole dan Jonjo Shelvey.

Dalam perlawanan ini, Jonjo telah dinobatkan sebagai Man of The Match. Jonjo yg bermain di posisi central midfield menunjukkan persembahan mantap dimana dia mampu mengasak pihak lawan, marking serta long passing range hantarannya boleh dipuji.

Sememangnya pemain muda yg bakal menyinari pasukan 1st team Liverpool pada masa akan datang, menggantikan kapten Steven Gerrard di bahagian midfield.


Video Jonjo Shelvey vs MU :-


3 comments:

siapa player no 7 liverpool tu.. tengok macam power je??

Xberapa clear la Bro..mcm Suso no7

tak lawa lah jonjo main

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...