Join The Community
Search

Tuesday, March 22, 2011

Ian Ayre & Damien Comolli Dinaikkan Pangkat

www.tips-fb.com

Ian Ayre & Damien Comolli Dinaikkan Pangkat 


Liverpool owner telah melantik Ian Ayre sebagai Managing Director(MD) LFC  yg baru.

Pemilik Liverpool, Fenway Sport Group(FSG) iaitu John W. Henry serta pengerusi Tom Werner berkata mereka sangat kagum dengan kebolehan yg ditunjukkan oleh Ian Ayre sepanjang berada di LFC, di mana Ian Ayre sebelum ini memegang jawatan sbg Commercial Director yg bertanggungjawab utk membawa masuk penajaan daripada Standard Chartered.

"Ian mempunyai banyak pengalaman yg diperolehi daripada kerjanya dalam bidang sukan dan media selama 15 tahun dan kami berpuas hati kerana dapat mengumumkan pada hari ini kenaikan pangkatnya kepada MD".


Damien Comolli juga telah dinaikkan pangkat daripada Director of Football Strategy kepada Director of Football.


Henry berkata, " Dalam sedikit masa Damien bersama LFC, dia telah menunjukkan yg dia mempunyai pengetahuan luas dlm bidangnya serta mempunyai rekod yg bagus dalam mengenalpasti bakat muda".


"Dia memahami polisi yg FSG mahukan, mencari bakat muda yg mampu memberi sumbangan jangka masa panjang utk kelab serta mempunyai re-sale value".

Sebagaimana yg kita tahu, Comolli telah memainkan peranan yg besar pada perpindahan pemain Januari lepas. Kita telah berjaya membawa masuk 2 bintang muda berbakat besar serta terbukti kehebatannya di padang iaitu Luis Suarez dan Andy Carroll.

Kedua-dua pemain ini telah menunjukkan kebolehan yg mereka mampu utk membawa LFC ke arah yg lebih baik pada masa depan.Tahniah kepada Ian Ayre dan Damien Comolli.-Khabarnya skang dalam proses perbincangan kontrak utk King Kenny sbg pengurus LFC..Bagus la. King Kenny shj sesuai utk manage Liverpool buat masa nie. Pemain suka, fans lagi suka King Kenny..

1 comments:

I have been browsing on-line greater than 3 hours nowadays,
yet I by no means discovered any interesting article like yours.
It is beautiful worth enough for me. In my opinion, if all webmasters and bloggers
made good content material as you probably did,
the internet will likely be a lot more helpful than ever before.


my page Using binding in order to be able for you to help suppress gynecomastia

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...