Join The Community
Search

Monday, March 28, 2011

King Kenny Mahu Scott Dann, Comolli Mungkin Ada Calon Lain

www.tips-fb.com

King Kenny Mahu Scott Dann, Comolli Mungkin Ada Calon Lain


Kenny Dalglish mengenal pasti Birminghan City defender, Scott Dann sebagai antara target utama utk perpindahan akan datang.

King Kenny menganggap Dann mampu menjadi pengganti jangka masa panjang utk Jamie Carragher yg sudah tua dan hanya dapat bermain utk 1 atau 2 musim lagi dlm tahap yg baik.

Dann dikatakan telah menunjukkan prestasi yg baik sepanjang berada di Birmingham selepas perpindahannya dari Conventry City pada 2009 (£3.5M). Dann telah membentuk gandingan yg mantap bersama Roger Johnson di bahagian pertahanan tengah Birmingham.

King Kenny mungkin berdepan dgn kelab EPL yg lain yg berminat utk mendapatkan khidmat Dann seperti kelab Manchester United, yg juga sedang memantau pemain antarabangsa England bawah-21 itu. United mahukan Dann di Old Trafford kerana Gary Neville telah bersara dan Rio Ferdinand sering
tercedera.

Perpindahan Dann ke Anfield mungkin tidak dipersetujui oleh Damien Comolli, kerana Comolli khabarnya mahu membawa masuk pemain yg lebih berpengalaman di bahagian pertahanan. Khabar angin mengatakan Comolli berminat utk membawa Philippe Mexes ke Anfield.-Aapapun, pemain yg dibawa masuk perlu persetujuan King Kenny & Comolli. Kalau Comolli minat pemain lain, Kenny xminat pn xjadi jgk..Apapun harap bawa masuk pemain berkualiti.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...