Join The Community




Search

Saturday, November 3, 2012

EPL 12/13 - Liverpool VS Newcastle {Line Up Aku}

www.tips-fb.com

EPL 12/13 - Liverpool VS Newcastle {Line Up Aku}


Haishh, harapan utk maju ke depan bagi Capital One Cup dah terkubur bila kalah kat tangan Swansea. Kat Anfield plak tue. Tapi, aku dah bajet akan kalah pun sbb squad depth pasukan kesayangan kita memang xder. Habis cerita Capital One Cup.

Berbalik kepada perlawanan EPL minggu nie lawan Newcastle.

Kalo tengok kat kertas, Newcastle memang ada peluang utk tewaskan Liverpool sebab kalo tengok die nyer player yg berpengalaman, sebaliknya Liverpool terdiri dari campuran budak2 muda yg baru nak up, campur 1 2 player berpengalaman. Apapun, harapan utk menang tetap ada.

Nie aku nyer line-up utk perlawanan nie:-



Defender : Aku rasa dah cun dah cuma ketiadaan Johnson sedikit merencatkan. Andre Wisdom aku memang puji tetapi masih lagi mentah. Kalau lawan player yg tricky memang dia xtahu nak buat apa.

Midfield : Jonjo mungkin direhatkan dan bagi peluang kat Sahin. Sahin aku masih lagi belum tengok persembahan yg membolehkan dia dianggap berkesan di tengah padang. X banyak pass-through yg dibuat cuma short pass mcm Allen jugak.

Forward/Winger : Assaidi ngan Sterling bagi aku memang perfect utk bergandingan dgn Suarez kat depan.


-pokdin-

1 comments:

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...